KO TU GAIDI?

Autore -Dženifera J. Kampa. Saruna ar Dievu.

‘’Bet cerības devējs Dievs lai piepilda jūs ar visu prieku un mieru ticībā, lai jūs kļūtu bagāti cerībā Svētā Gara spēkā.’’(Rom.15:13)

​Tavā sirdī ir  ilgas, kas ir dziļākas par tām, kuras Tu zini.  Tīra, šķīsta, nesamaitāta gaidīšana ir laba. Apstājies tagad, bērns. Nav steigas. Tu esi gaidījusi visu savu dzīvi, pat nezinot to, ka gaidi. 

​Tu gaidi, kad piepildīsies cerības un īstenosies sapņi. Tu gaidi, kad dzīve kļūs vieglāka un laiks kļūs īsāks. Tu gaidi, kad naudas un draugu būs vairāk… Tu gaidi, kad veselība kļūs stiprāka un dzīves pieredze bagātīgāka. Tu gaidi… Bet ir lietas, no kuru gaidīšanas Tu esi atteikusies –  no pilnīgākas sirds, no stingrāka prāta, no piepildītākas dzīves, no maigākas sirds, no drosmīgākas dvēseles.  Tu gaidi skaistumu vai arī esi pilnīgi no tā atteikusies. Tu gaidi brīvību- brīvību no raizēm, bailēm, nemiera un nožēlas. Tu gaidi, ka mīlestība sekos Tev visur, kur vien Tu gribēsi to vadīt, atļaut Tavām vēlmēm piepildīties vietās, kur esi jutusies neīsta, izmantota, iztukšota, nepamanīta. 

Neaizmirsti, kas gaidīšana ir. Kas tā vienmēr ir bijusi. Neaizmirsti, ka patiesā esi radīta, lai gaidītu Mani, lai gaidītu cerību, kas izmaina dzīvi un pilnīgu padošanos Man.  Ak, mana meita, Es esmu šeit. 

Neaizmirsti, par Tevi ir samaksāta augsta cena.  Tavas dzīves cena ir tāda, kuru es maksātu atkal un atkal. Neaizmirsti es gaidu Tevi. Es vienmēr esmu gaidījis Tevi. Es nekad nepārstāšu Tevi gaidīt. Citu lietu gaidīšana tā vietā, lai gaidītu Mani ir tā, kas nozog Tavu prieku un Tavu sirdi – Tavu dvēseli prom no manis. 

​Es esmu Tevi gaidījis, un turpinu Tevi gaidīt, bet es lūdzu arī Tevi gaidīt Mani tagad. Tava gaidīšana nav velta. Tā ir gaidīšana uz Debesu valstību, kurā Tu esi Tu pati, Karaļvalsti, kurā viss ir atjaunots. Vai Tu vēlies to tagad, mana mīļā? Vai Tu vēlies staigāt brīvībā, gaismā un cerībā jau tagad? Tavā patiesajā gaidīšanā, atceries šo: Es esmu atnācis, mana mīļā. Es Tevi gaidīju un esmu atnācis.

Advente ir laiks, kurā gaidām to, kas jau ir šeit, to, kurš jau ir atnācis. Šis ir pagrieziena laiks – iekšēji pagriezties, lai pētītu savu sirdi. Pagriezties iekšēji, lai sadzirdētu Manu balsi. Pagriezties, lai pievērstu uzmanību tam, kas ir patiess. Advente ir paredzēta sevis iztukšošanai, lai pārpilnībā saņemtu prieku. 

Sirds kļūst smaga no gaidīšanas, bet Tava cerība nav atlikta, Mans bērns.  Tava dzīve nav atlikta. Tavs spēks, gaisma un prieks nav atlikts. Mīlestība nav atšķirta no Manis. Dzīve ir šeit. Tavs Valdnieks ir šeit. Skaties uz Viņu tagad. Pēti Viņa seju, Viņa acis, Viņa balsi. Gaidi un saņem to, kas ir Tavs, to, ko esmu paredzējis, ka Tu alksti vairāk nekā jebko citu. Kamēr Tu šeit gaidi un saņem, ļauj savai dvēselei būt piepildītai. 

Mana mīļā, es esmu šeit.